Rør æg, rødbede og persille sammen med vinaigretten og server den til de færdigkogte artiskokker. Hæld vandet fra i et dørslag og lad artiskokkerne dryppe af
ciabattabrød der ristes og gnides med et fed hvidløg. Bruchetterne her blev til i mit køkken kort efter at jeg læste en mad anmeldelse af La esquina (café/spisested i København), som jeg endnu ikke selv har besøgt
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Super nemt og super lækkert - jeg tror vi lavede det første gang efter at have set det i Glæsel's Grillerier men det er svært at sige med sikkerhed, der er mange varianter derude
Disse bruchettas smager simpelthen fantastisk med et godt glas rødvin til, vil næsten gå så langt til at sige det er nødvendigt, for den totale smagsoplevelse
Artiskokken skylles og lægges i en gryde med kogende vand. 2 artiskokker. Kom grønne asparges i kogevandet de sidste 5 minutter og kog dem med. 2 artiskokker
Lad bruchettaen køle lidt af, pynt med et blad basilikum og server. Smag til med salt. Fordel oliventapenaden ud over baguetten, læg en skive tomat på og slut af med en skive ost
Denne lækre bruchetta blev serveret da jeg skulle være vært på min klasses studenterkørsel - sammen medBruchettamed mozarella og seranoskinke viklet om grissinistænger
Skær stilkene af artiskokkerne og klip alle spidser af med en saks. Den klassiske måde at nyde tidslen på, er at koge den, lave en lækker dressing, dyppe bladene én-for-én i dressingen og suge plantekødet af med tænderne
Den sidste af de mange små retter var små bruchettaermed hjemmelavet pesto og honnongbagte tomater. De blev smurt med pesto og oven på lagde jeg et par honningbagte tomater - en himmelsk bid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.