Hvide bønner har jeg tidligere overset i min madlavning. Jeg plejede at tænke på dem som “baked beans” på dåse, sådan nogle i smagsløs tomatsovs, som puttes på en ristet skive brød, hvilket jeg dog aldrig selv har gjort
De skal ikke blive brune. Bønnesuppe a la Italien – MUMS. by Anabell Posted on januar 17, 2012. . Her kommer en opskrift på en af mine ynglings vegetaropskrifter
Foråret er måske nok lige på trapperne, men det skal ikke afholde mig fra at skrive den her ret ind. En kraftig, mættende og sund suppe, der varmer helt ind til knoglerne - og længere, hvis du bruger nok chili
Brunsvigeren er nok mest kendt fra det Fynske. 150g brun farin. Tag resten af smørret (150g) og bland det med brun farin i en gryde. Fordel fyldet og bag brunsvigeren ved 200grader i 30min
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.