Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften med nogle venner, eller som en forret. Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver
Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Rigeligt med frisk timian. Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Derefter hakkes tomaterne godt, hvidløg presses og de to blandes sammen i en skål med pinjekerner, olivenolie, oregano, timian og salt
Bruschetta bestående af baguette skåret i tynde skiver, med gedeost, stikkelsbærmarmelade og lidt frisk timian – Så bliver det ikke mere enkelt, nemt og lækkert
Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Skær brødet i skiver, og smid det på en pande med lidt olivenolie. Læg en smule parmaskinke, så en klar gorgonzola og giv det en omgang med ukrudtsbrænderen, så den smelter lidt – alternativt kan det klares under ovnens grill
- med gedeost og honning - med mozzarella, tomat, basilikum og hvidløg- med champignon, olivenolie og hvidløgDernæst lavede jeg en tuncreme bestående af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.