Ristede kastanjer med brombærkompot og blå ostNu er det efterårs ferie lige om lidt. Pil kastanjerne ved bordet og spis dem sammen medostenog brombærkompotten
Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekernerogost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie ogmed salt
Hytteost gratineret kylling me. Denne gang blev det til marokkansk kylling med masser af bløde løg, varme krydderier, søde rosiner ogristedepinjekerner
Krydr salaten med lidt salt og peber og vend lidt god olivenolie i, ca. Skønne kyllingedeller med pin. Denne helt enkle salat, som udover asparges og pinjekerne består af agurk og forårsløg, er perfekt tilbehør til fx oksekød
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Vandet hældes fra tunen og den blandes med de øvrige ingredienser. Salt og peber. Server halvdelen af tunsalaten ovenpå den ene rugbrødshalvdel med avocadoen
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
Hakk løk og ha i en varm panne med litt olje. Stikk ut rundinger med en kopp eller form. Ha en og en deigkake i bollen, bland den godt så den blir dekket av osteblandingen
Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud
Grunden til det var først og fremmest at jeg var ved at skrive en artikel til Dansk Vegetarforenings næste medlemsblad, hvor jeg har siderne “Mias Veganersider”
Jeg kan kun sige, at de er rigtig lækre, knasende sprøde med en lækker nøddeagtig smag, og de kan krydres med lige netop den smag du kan lide – jeg brugte hvidløg, salt og peber og et strejf af chili
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.