Pensl med olie og drys med salt og peber. salt og friskkværnet peber. Grillede grønne asparges. Eller server dem som en forret med grillet brød og smilende æg med et drys af hakkede krydderurter
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Vend rucolasalaten oggedeostenmed marinaden og server salaten til de grillede asparges. Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber
Som tilbehør til noglegrillede revelsben, majskolber og ny kartofler, lavede jeg disse lækre croissanter med parmaskine, lidt ostog friske grønne asparges
Smag dippet godt til med salt, peber og kanel og servér det til de grillede grøntsager. Det betyder, at dippet er smagt til med kanel, appelsinsaft og mynte, og at retten er drysset med ristede mandelflager
Hæld dressingen over de grønne grillede asparges og pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammen med sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
Anret asparges på et fad eller på tallerkner, hæld olivenolie over og drys med salt. Det kan godt være en udfordring at gøre de daglige grøntsager spændende uden at det bliver alt for besværligt og ingredienskrævende
Salaten med det friske touch af citron egner sig rigtig godt til fiskeretter, men den var nu også superdejlig til den oksesteak, som vi grilledeog nød til
Salaten er er så enkelt, og alligevel så smagfuld. Alle råvarer, som vi bruger, er økologiske. 1) Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft, honning, salt og peber sammen. 3) Knæk stokkene af aspargesene og grill dem på en grillpande eller grillen. 6) Skyl rucolaen og vend den i dressingen. 7) Fordel aspargesene over salaten, og top med basilikum, pinjekerner og parmasan 4 personer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.