han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Derfor er det dejligt at man kan gå lidt på kompromis og begge være meget tilfredse med resultatet. Da vi i søndags skulle lave vores madplan for denne uge, ville jeg forkæle ham lidt ekstra med fuldkornsburgere med hjemmelavet fyld
Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand. Smør burgerbollerne med ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager
I samarbejde med Jensens Bøfhus har jeg eksperimenteret med produkterne fra Jensens Køkken. Den første gang i køkkenet med produkterne havde jeg lyst til at lave en lækker burger – og det blev det så til
500g hakket oksekød med høj fedtprocent. Smør grillen med rapsolie så bøfferne ikke hænger fast, giv dem 2-3 minutter på hver side og så et enkelt minut hvor de er drejet 90 grader, så der kommer flotte grillstriber. 500g hakket oksekød med høj fedtprocent
Et lækkert, sundt og forholdvis nemt alternativ til cheeseburger (. For at lave burgeren her, skal du bruge en stor avokado som du deler i to (den fungere som burgerbolle), i burgeren skal du selvfølgelig bare bruge de ting som du godt kan lide, i min her er der sukkerærter, agurk, spinatblade, cheddar ost på bøffen og mozzarella
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Overbollen smøres med mayonnaise. Angiveligt tager det 10 minutter at klargøre burgeren på Peppi's og der er også mere logistik i det end normalt, men med to pander og både løg og røræg kørende på lav varme går det fint
med en lille skive ost. Pensel svampene med en lille smule olie, både udvendigt og indvendigt. Hvis du ikke er på striks kur, men gerne bare generelt vil spise sundt, så går det nok med en lille skive ost
Vi eksperimenterer med at lave en masse af slagsen, og i dag blev det til en skøn symfoni af kerner fra den gamle urhvede spelt, laks og den fantastiske proteinrige hytteost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.