eller den kan nydes som jeg gjorde med sukker-lagefrugtog en drys chokolade. Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
De forsvinder jo hurtigere fra fadet end man kan nå at lave dem Som I kan se fik jeg hjælp af min søn Ferdinand til at lave dem… Hugo-Sander nøjedes bare med at spise dem
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
-. -. -. D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. F. /. ". ½. '. é. M. I
-. -. H. a. r. h. e. t. i. l. f. o. m. d. g. b. u. n. p. k. s. j. v. R. æ. å. A. '. ". D. S. F. ø. B. M. X. I. C. 1. 0. 5. 3. /. 2. (. ). ,. c. P. y. O. L. T. Æ. 4. G
Halvdelen af bollerne har jeg smidt i fryseren, og den anden halvdel skal bruges til madpakkerne i morgen og med ost og denne skønne mirabelle-marmelade til eftermiddagskaffen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.