Rul butterdejen ud så den passer til dit tærtefad – eventuelle rester kan du lave mønstre/gitter af og lægge oven på tærten, eller du kan lave butterdejsstænger eller andet
Min mor lavede for mange år siden de her butterdejsstængermed fyld af bl. Det der med at klokke i en opskrift er sååå typisk mig så med alle "fejlene" endte den med at få ret lang tid i ovnen men til sidst blev den dejlig sprød og smagte fantastisk, jeg spise cirka halvdelen og smede resten i en box i fryseren, så er der til en gang hurtig aftensmad eller en dag jeg ikke gider at lave frokost
Det går meget bedre med æggekage. Læg omeletterne på to tallerkener, fordel tomatfyldet på halvdelen af hver omelet, drys hakket persille og halve oliven over og luk den anden halvdel af omeletterne ind over
Super nemt og super lækkert - jeg tror vi lavede det første gang efter at have set det i Glæsel's Grillerier men det er svært at sige med sikkerhed, der er mange varianter derude
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.