1-1,5 kg
kyllinge-vinger/ drumsticks, i små stykker
2 dl
majsolie
2 løg,
hakket
hakket
1/2 grøn
peberfrugt
2 forårsløg,
finthakket
4 fed
hvidløg, finthakket
1,5 l
hønseboullion
250 g
chorizopølse (i originalen bruges andouillepølse, men denne fås sjældent herhjemme – så brug en anden krydret/ røget pølse. Sucuk pølse fra den lokale special-forretning har jeg brugt nogle gange, men chorizo er helt fint!)
I påskeæg part 3 gemmer der sig lækre æg med delikat lakridstrøffel. Lakridstrøffel smager fantastisk og kan enten spises som den er eller som fyld i andre lækre ting
Daddelguf med appelsin. Jeg er mest til lakridskonfekt, salmiaklakridser og skumjulemænd, men der skal da være lidt konfekt i julen, så jeg byder ind med de kendte dadle, piftet op med appelsin og havregrynskugler pimpet med figner
Dag 2 (Mandag)Jeg havde sat mit ur til at vække mig kl. 0700, så jeg kunne komme ud og løbe. Eller det vil sige, det troede jeg at jeg havde gjort, men mig ur kørte stadig på dansk tid, og da vi er en time foran hernede, ja så ringede mit ur først kl
Dette er ikke Louisiana Gumbo, men derimod dens mellemøstlige pendent. Alexandrinsk Gumbo. Gumbo hedder i Mellemøsten Bamia, og kendes også som Okra, Bhindi eller Ladies' Fingers
Den ubetinget største portion spaghetti vongole jeg nogensinde har lavet. Den ene dag i vores tid i Umbrien lavede vi spaghetti vongole af de lækreste små muslinger
o)Valget faldt på is med hjemmelavet guf. Så i dag må I nøjes med opskriften på guf. o)Jeg kan godt lide mit guf rigtigt "tykt" eller hvad man nu skal sige, så jeg lavede det med en kogt marengs
Så jeg forsøgte mig ud at lave en flødebolle guf topping med en citron variation. . Jeg er personligt ikke særlig vild med de forskellige typer smørcremer
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.