Cajunstyle part 1: Gumbo Ya Ya guf
Dansk madblog med hjemmelavet is og lækre madopskrifter.
Dansk madblog med hjemmelavet is og lækre madopskrifter.
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 130 g hvede mel
  • 1 tsk cayenne peber
  • 1 tsk sort peber
  • 2 tsk salt
  • 1-1,5 kg kyllinge-vinger/ drumsticks, i små stykker
  • 2 dl majsolie
  • 2 løg, hakket
  • hakket
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 2 forårsløg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1,5 l hønseboullion
  • 250 g chorizopølse (i originalen bruges andouillepølse, men denne fås sjældent herhjemme – så brug en anden krydret/ røget pølse. Sucuk pølse fra den lokale special-forretning har jeg brugt nogle gange, men chorizo er helt fint!)
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 lauerbærblade
  • 1 håndfuld frisk persille, hakket

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.