-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. Æ. b. l. e. t. æ. r. H. y. M. a. n. ,. d. i. k. g. s. o. J. h. m. å. 2. u. 1. P. j. v. f. ø. I. ". S. p. D. w. O. C. c. (. ). 0. 5. R. E. L. ½. N. T. /. F. A. B. +. 7. 3. *. U. K. Å. x. z. >. <. V. G
Det kræver blot en god foodprocessor eller mini-foodprocessor. Smagsfyldt og cremet jordbærisTil 2 personer1 pære eller æble – skåret i mindre stykker – gerne skrællet og/eller frossent1 frossen banan – skåret i mindre stykker2 dl. lecithin granulat2-3 dadler1 tsk. 2-3 dadler
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Det blev derfor til denne virkelig lækre og cremede pastaret med kylling, svampe, soltørrede tomater og masser af citron og frisk persille
Kom fløden ved og lad simre i 5-7 min. 4-5 min. Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
3 dl creme fraiche. 2-3 tsk citronsaft. 3 dl creme fraiche. 2-3 tsk citronsaft. FORORD. En af de mest kendte former for dressing, som med sin svagt krydrede smag og friskhed, passer til de fleste salater mm
Så i bedste reste-stil fik jeg lavet en herlig frokostsalat, der bare smager vanvittigt godt. Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Like this
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.