Jeg er ikke den store fortaler for proteinbarer, og synes en del af dem smager syntetisk. De er både lækre når de lige kommer ud og er lune, hvor bollen samt chokoladen er dejlig varm og det hele grattes godt til af den smeltet chokolade - specielt ens læber
Mange hilsner Christina // Life of LivoniSvarSletTilføj kommentarIndlæs flere. SvarSletChristina // Life of Livoni18. 49Hej TamraJeg har længe gerne ville hækle et tæppe af oldemorfirkanter
Skoven gløder mere og mere. En ligeså smukt gylden og kraftig suppe, der varmer helt ind i sjælen, er lige, hvad man har brug for efter at have været ude i det evigt silende og dryppende efterårsvejr
Brombær krattet bugner af lækre mørkerøde, næsten sorte brombær. Selvom du ikke har en markvej med et krat som mig, så har jeg set rigtigt mange steder, i skoven, på enge, ja sågar i villakvarter, at der vokser brombær vildt ved hegn og skel
Nogle af dem lavede jeg flade til pita brød. Christina Fjordbak Sørensen siger. Jeg har selv bagt mest med det normale rismel og haft ret godt held med dette til bl
Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen den cremede konsistens, som gør den så lækker
På vores tur i skoven fik jeg klippet en masse blomsterskærme af og har nu til en stor portion. Det er allerede tid for at lave hyldeblomstsaft og det er ret tidligt i år ift
Over marken svæver gulspurvekrattet som en hvid sky af slåenblomster. Skoven er sprunget ud. Det hele står i grønt og hvidt, let og frisk, alle skarpe kanter glattet ud af nyt løv og hvide blomster
Desværre viser mange af de selvsamme studier, at jo længere man (rent geografisk) bor fra en skov, jo sjældnere kommer man i dem – og det giver jo meget god mening
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.