M. i. n. m. o. s. t. e. r. h. a. æ. k. b. ,. d. g. v. å. S. Å. u. p. j. l. O. f. ø. J. D. 5. 0. 2. y. 7. B. K. T. c. ½. V. -. ". /. 1. A. L. I. 8. 6. (. ). F. P. 9. G. é
Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. Og nu hvor al mit køkkengrej endelig er ankommet, er det selvfølgelig bare om at komme i gang med at bage selv
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
Det er en god idé at gøre dette dagen i forvejen (kan også sagtens klares et par dage i forvejen), da det godt kan tage lang tid at suge olien ud af brødet
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel
Kom godt med krydderurtesmør på de varme spyd og server med en frisk grøn salat. På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd med kammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Dagens opskrift er rigtig god som tilbehør til noget med lam, f. Man kan selvfølgelig også bruge det som tilbehør til almindelige frikadeller eller til frikadeller uden kød
Nogle af elementerne har jeg tidligere brugt på bloggen, så de kommer ikke alle med. Inden den første ret kom på bordet serverede jeg durumbrød og saltmandler
Denne gang valgte vi at tilberede dem med en en lidt sød sauce og endiver. Det smagte himmelsk og er en fuldt ud værdig måde at servere de dyre skaldyr på
Jeg har altid troet at hjemmebagte brød hurtigt blev tørre og kedelige. Tilsæt salt og mel og rør. Dak skålen med plastik folie og stil den til hævning i køleskabet natten over eller ca
Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.