Nuvel, aftenens ellers simple festmåltid bestod af sprøde spidskåls tacos med chilistegte champignons marineret i tamari og citronsaft, hertil tomatsalsa vendt med bladselleri
Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte. Drys dem med tørret rosmarin. ½ spidskål. Læg spidskål på grillen, først den ene side med olieblandingen og derefter den anden
Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Dryp med olivenolie, salt og peber. 4 personer1 spidskålhoved25 gr smør1 citron1 bundt dild1 bundt kruspersille1 dl salturt også kaldet strandkveller (kan undlades)600 gr torskefiletTænd ovnen på 200 gr. 1 spidskål
Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset
Skulle det være dadel-hasselnødde-nutella brownie, no-bake brownies med dadler, hasselnødder og kakaotopping eller måske raw nutella ganache dadelbrownie
Så kom efterårsvejeret endelig og her sidder jeg, med tykke sokker på, tændte sterinlys, en varm kop the, lyden af regn udenfor og duften af nybagte hasselnøddesmåkager i hele huset
Fjern stokken og skyl champignonerne. Hak dem groft sammen med østershattene. Blend løg, svampe, æggeblomme, fromage blanc med italiensk pølse, estragon og persille til en fars
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.