Dennecheesecake er ret klassisk opbyggetmeden lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme medet twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
C. h. e. s. c. a. k. r. i. v. æ. t. m. p. o. f. g. d. n. b. ,. y. l. D. u. é. å. ". M. E. K. ø. J. j. (. ). S. 1. 2. 0. 7. 5. 4. ½. 3. 8. %. /. -. z. H. T. P. 9. L. B. 6. F. N
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvetden, er det også enret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot enservicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammenmed knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
} Gav det mig enmeget god anledning til at diske op meden kage lidt udover det sædvanelige. Opskriften er taget fra "a piece of cake" af Leila Lindholm
Igen lidt dressing samt dine asparges slut af medendnuen omgang rejser, dressing og lidt mere fyld, det hele må nemlig gerne se lidt pompøst ud og nærmest vælte op ad glasset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.