1200 g
sukkerSmør din springform godt med smør og spænd et stykke bagepapir ud i bunden.
1 Kog
dine vasket rødbeder hele med skræl til de er møre i ca. 45 minutter. Når de er møre, skyller du dem med koldt vand. Når du kan røre ved dem, smutter du skrællen af dem. Skær dem groft og blend dem til du har en skøn pink pure. Sæt til side.
1 Forvarm
ovnen til 180 grader.
1 Smelt
din chokolade over et vandbad. Når chokoladen er helt smeltet, slukker du for blusset. Pisk nu din espresso i chokoladen, tryk smørklumper ned i chokolade espresso mix og lad det stå indtil smørret er smeltet.
1 I
en stor skål sigter du hvedemel, kakaopulver og bagepulver. Sæt til side.
1 I
en lille skål, pisk dine æggeblommer.
1 Tag
din skål med den smeltede chokolade og rør indtil det er ensartet. Rør nu dine piskede æggeblommer i chokolade massen. Når det er godt blandet, vender du din rødbede pure i chokolade/æggemassen. Sæt til side.
1 I
en skål pisker du dine æggehvider stive, så folder du forsigtigt sukkeret i lidt ad gangen, når det er blandet. Vend forsigtigt æggehviderne i chokolade massen. Når du har en ensartet masse, vender du din mel og kakaoblanding i. Bland forsigtigt til der ikke er flere tørre lommer.
1 Hæld
dejen i din smurte springform og bag kagen i 40 minutter. Når siderne er faste og midten stadig er lidt våd, er kagen færdig.
1 Denne
kage er lidt anderledes, og derfor er det vigtigt, at den ikke bliver helt fast i midten, da den så bliver for tør.
Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. En rigtig dessertkage. Du får en lækker intens chokoladekage der har den rigtig chokoladesmag fra netop chokolade og ikke kakaopulver
Kager – kager – kager – Gud hvor vi elsker dem. Chokoladekage – Mega svampet og toplækker. Chokoladekage – Den her opskrift på min chokoladekage er en af Danmarks mest besøgte opskrifter
Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Når kagen er helt afkølet, skal den overtrækkes med chokolade
Svampet Pære/æble kage med makron og kanel. Dejlig svampet kage med lækre æble og pærestykker vendt i lidt kanel, makron på toppen der flyder ud som var det en brunsviger
Kommentarer
trinepliniussen
Kan den fryses ned?
trinepliniussen
Kan den fryses ned
Tina-150
Ja det kan den
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.