S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Hvid chokolademousse, ja, det er egentligt ikke noget, som jeg spiser ret ofte. Her har jeg toppede den med en lille smule hjemmelavet jordbær marmelade(næsten ikke sødet), for at give lidt farvespil og fordi det lidt syrlige jordbær bryder godt med den søde hvide chokolade
Sådan gør du med den hvide chokoladeog lakrids mousse. Måske fyldet også vil gøre det godt i en kanelkage, eller en chokoladekage, hvor der drysses med frysetørret hindbær
Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.