Denne lækre tærte laver jeg normalt med Oreo-bund. Hak chokoladen fint. Men da denne her skulle serveres for min lille niece, som har soja-allergi, måtte jeg være kreativ, Derfor forsøger jeg mig med en Digestive-bund i stedet
Tag gryden af varmen, og tilsæt chokoladen (bræk chokoladen i mindre stykker, før det tilsættes). Fyld chokoladen i en skål, og dæk den til med husholdningsfilm (filmen skal helt ned og røre chokoladen, så der ikke dannes kondens)
-). Der var en af hver slags, altså en med jordbær og en med chokolade, hvilket jo lød meget lovende. For efterhånde flere uger siden dumpede to pakker af Amo´s nylancering " Macarons" ind af døren
Jeg har haft en ide om, at hvis man tager de bedste ting som nødder, chokolade og marshmallows og blandet det sammen i en småkage, så kan det kun blive godt
Opskrift på chokolademacarons med chokoladeganache med et twist af lakrids. Jeg valgte at lave dem med chokoladeganache, som jeg tidligere har lagt en opskrift på bloggen om
Katrine derimod er ikke altid en fan, for når jeg spiser mere chokolade end Katrine har lyst til, så er det jo hende der bagefter skal tage konsekvensen af at føle sig lidt tyk-slasket-sofa-agtig bagefter
Bland alt på nær chokoladen godt sammen og bland derefter chokoladen i. 100g mørk grofthakket chokolade. 10-12 minutter. 100g mørk grofthakket chokolade
Hvid chokoladen smeltes. Voksen macarons. Mojito Macarons. Macarons. Macarons. Mojito Macarons. Macarons. 20-25 stk - 12 minutter 150 grader varmluft. 175 hvid chokolade. 20-25 blad mynte. Blandes sammen med hvid chokolade og sættes i køleskabet i mindst 4 timer. Når ganachen er helt kold og gerne stået i 4 timer, skal den piskes op, og sprøjtes i macarons. 20-25 stk - 12 minutter 150 grader varmluft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.