Værsgo’ her har du opskriften på de lækreste chokoladebrowniesmed avocado og chokoladecreme. Som navnet antyder, er hovedingrediensen i de svampede chokoladebrownies avocado – både i selve kagen og i toppingen
Claus Meyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Men da det er ikke så ofte, man er så mange mennesker, at der skal bruges en hel bradepande brownies - så jeg har ændret opskriften til en mindre portion med hassel -og pistacienødder
til med noget staniol eller bagepapir, for at skåne toppen mod varmen). På mandag holder jeg fødselsdagsbrunch for et par søde tøser, og kan derfor ikke servere noget, som jeg ikke har smagt
Der sker bare noget magisk medkirsebær når de bliver varmet op, de får en hel ny og lækker smag som kan mide lidt om den klassiske kirsebærsauce vi plejer at komme over vores risalamande til jul, og hvem kan ikke lide det
Den her går ud til jer derude, som savlede over billedet af mine chokoladebrowniesmed peanutbutter-swirl, men som blev slemt skuffede, da I opdagede, der var peanuts i opskriften
De syltede kirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Hvis jeg lige har en skvat rom stående eller kirsebær til overs (den sjældne dag hvor jeg ikke lige har lyst til at proppe mig med friske kirsebær), sætter jeg gerne kirsebær i rom, så jeg har det klar
Ja, du læste rigtigt - der er nemlig sød kartoffel i denne chokoladebrownie. Jeg er selv ret vild med denne kage og laver den ofte, hvis det gerne skal gå lidt stærkt
Jeg fik lyst til at lave hendes brownie med søde kartofler, men da jeg ikke har noget imod at bruge hverken animalske eller glutenholdige ingredienser har jeg ændret lidt i opskriften
Jeg vil vove den påstand, at denne brownie er den bedste, jeg nogensinde har lavet - jeg hælder tilmed til at kalde den for 'verdens bedste brownie', så god er den
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
fløde og kirsebær. De hakkede kirsebær og fløden vendes i. Kirsebær mousse2 blade husblas lægges i blød2 dl fløde piskes til skum1 dl kirsebærlage/kirsebærvinlunesKirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Stivner på kølJeg har brugt kirsebær mousse til denne kage sammen med Ris ala mande mousse 2 blade husblas. 1 dl kirsebær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.