Bland imens olivenolie, æg og vanillepulver, pisk en smule (ikke for meget, da man så pisker hæveegenskaben ud af æggene) og rør sammen medboghvedemelog de hakkede mandler
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Hæld daddelmassen i skålen med de øvrige ingredienser, og ælt det hele godt sammen, til du har en sammenhængende dej
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Er der nogen bedre måde at starte julen på end brændte mandler. Jeg glæder mig som et lille barn til jul hvert år, og det er ikke kun på grund af fødselsdagen, det er selvfølgelig på grund af alt den dejlige hygge og den lækre mad, som hører julen til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.