Lækker og nem chokoladesmør uden tilsat sukker. Chokoladesmør kan holde sig i køleskabet nogle dage. The post Chokoladesmør uden sukker appeared first on Glutenfri Start
Chokoladesmørret vendes forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. I går tog jeg hul på hele to fridage, da jeg jo skal arbejde i weekenden, så man kan jo sige at jeg nu holder weekend
Pisk æg og sukker luftigt i en skål og vend chokoladesmørret i lidt ad gangen med en dejskraber. Chewy browniebund toppet med et lag af marmoreret cheesecake fyldt med friske hindbær og ristede mandler
Rør æggene i chokoladesmørret. Når jeg tager på ferie, og der er andre med på rejsen, så hænder det (who am I kidding… så sker det ALTID) at jeg bliver bedt om at bage en kage
Tilsæt chokoladesmørret og vend rundt i dejen til den er netop ensartet. Sikke en opgave at få – at skulle bage en kage som bestikkelse for at NOGEN (heldigvis en god ven) gad passe min yngste i weekenden… Så streng som hun er (min yngste altså), så kræver det en kage ud over det sædvanlige
Når chokoladesmørret er ensartet, hældes det op i æggesnapsen og vendes rundt. Glutenfri, melfri chokoladekage med ribsmousse – blød, frisk og chokoladelækker på en gang
Chokoladesmørret røres forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. Endnu en kage til fryseren, og ud af alle kager er denne helt perfekt til at gemme i fryseren
3) Sukker-/æg blandingen vendes sammen med chokoladesmørret. Guffe’li’guf … lige ned i min mave. I sidste weekend havde vi gæster, hvor denne lækre dessert stod på menuen
Pisk sukker og æg luftigt og rør marmelade i, sammen med chokoladesmørret. Min søn har startet et kagesalg, så hvis du står og mangler en lækker kage- skriv eller ring
Tag det afkølede chokoladesmør og pisk det godt med marcipanblandingen. Jeg elsker at bage kager, men gør det sjældent, man kommer jo til at spise dem haha
Pisk æg, æggeblomme og sukker til en luftig æggesnaps, og vend chokoladesmørret heri. Vær opmærksom på, at denne kage skal en tur i køleskabet, inden den er spiseklar
Til en lille bradepande6 cups marshmallows - jeg brugte de store og det blev til 48 marshmallows6 cups rice krispies50 g smørlidt olie til bradepandenlidt smeltet mørk chokoladeSmørret smeltes for lav varme i en stor gryde
Derefter har du dig det lækreste LCHF brød, som egentlig vil passe super godt til en gang tandsmør, eller måske en hjemmelavet chokoladesmør, som vil komme på bloggen indenfor den nærmeste tid
Vend chokoladesmørret lidt ad gangen i æggesnapsen. Hvem kan modstå sådan en stykke. Jeg ved godt, at bloggen er gået lidt kage/sødt-amok det seneste stykke tid - bare rolig, jeg har et par mad-indlæg klar meget snart
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.