Jeg fortsætter succesen, denne gang medminversion af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærtemed marengslåg - en klassikerimit køkken. Der var jo Melodi Grand Prix for et par weekender siden, og selvom det ikkegikvidere godt for Danmark, så er det stadig en fantastiskmulighed for at lave god mad og samles med gode venner for at spise det og have gode diskussioner om deltagerne
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. a. k. r. d. s. o. g. C. h. l. e. u. p. c. O. f. t. T. 1. 2. 0. m. ø. v. (. J. n. b. ). 3. æ. S. M. ,. å. Æ. D. j. 7. 5. F. y. -. H. N. B
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Men den salte er helt fantastisk, så den skal helt sikkert laves igen og jeg skal da også forsøge migigenmed den søde ved anden lejlighed
For kort tidsiden, lagde jeg opskriftenind på Lakridsismed Tangsalt. Samtidig er denne både lavet som ispinde samt en utrolig cremet og lækker ismedchokoladegitter
For kort tidsiden, lagde jeg opskriftenind på Lakridsismed Tangsalt. Isen her kan både laves som ispinde samt en utrolig cremet og lækker ismedchokoladegitter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.