Tilblivelsen af retterne stod Cofocos Charlie Holm Fredrichsen, og konditoren Nikolaos Strangas for. For et par uger siden var jeg så heldig at blive inviteret til en chokolademiddag i forbindelse med Chokoladeselskabets 20 års jubilæum, samt optakt til chokoladefestival 2012
Opskriften er fra en af mine yndlingskogebøger, "En Kogebog", som Cofoco har udgivet - dog har jeg lavet lidt tilrettelser, så den bliver som jeg synes den fungerer bedst
(opskriften er fra Cofoco Le Marché og har været bragt i bladet Copenhagen Food marts/april 2015). Salat med bønner og tun – det smager dejligt og dressingen er lidt stærk
(opskrift fra CoFoco Le Marché i bladet ”Copenhagen Food” marts/april 2015). Ö. Jeg lovede en bekendt, at jeg nok skulle skrive den her opskrift til hende, og dermed bliver det den første, jeg selv skriver, siden hjemmesiden her blev hacket engang i september 2014
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.