N. å. u. k. a. n. d. e. r. l. t. s. i. v. æ. f. ø. b. y. ,. m. H. o. g. h. R. E. S. T. U. G. D. A. j. é. p. M. B. F. Å. -. c. 6. 2. 5. 0. ½. q. O. J. V. L
mayonaisesaltpeberen smule karryet bundt purløg (finthakket løg kan bruges i stedet eller som supplement)Kartoffelsalat kræver lidt forberedelse, men er ikke svært at lave
Ja eftersom spinatpandekagerne med skinke og ost jo er blevet voldsomt populære her i huset, besluttede jeg at prøve en ny variant, nemlig tomatpandekager
Yellow food coloring (optional). Spoon or pipe mixture into dessert cups over graham cracker layer. Divide mixture among 8 - 10 dessert cups and lightly press into an even layer, set aside. Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean). Mix lemon curd and remaining 2/3 cup powdered sugar into cream cheese mixture. Whisk for 1 minute to thoroughly dissolve gelatin, then let cool 3 minutes (no longer or it may start to set then you could end up with little lumps in the mousse). Cover and refrigerate 2 hours (or up to 1 day ahead if desired) to set. Cooking Classy 3/4 cup crushed graham crackers (6 full sheets). 1 1/2 cups (355ml) heavy cream. 1 cup (110g) powdered sugar, divided
Add additional color if desired. Pipe into cooled cookie cups. pink or red color gel optional. Or freeze for up to 4 weeks. 2 1/4 cups all-purpose flour. 1 cup unsalted butter room temperature. 1 1/2 cup granulated sugar. 1 cup heavy whipping cream cold. 1/2 cup granulated sugar. 1/2 cup strawberry puree*
75 g økologisk Karen Klarbæk Color cotton 8/4. 10) 75 g økologisk Karen Klarbæk Color cotton 8/4. Look af håndklæde udviklet i samarbejde med Birgitte Dea Bøgelund til en onsdags workshop i min butik
3 lyshuse og en stor vase fra Kähler, nogle virkelig flotte sofapuder, noget lækkert make up. Så er julen ved at være overstået og øv hvor jeg synes det er gået stærkt i år
dk eller Super brugsen og kvickly). Pour the berries into a saucepan and boil up, add sukrin and vanilla and mash the berries well, this takes only a few minutes, remove from heat, add chia seeds and set to cool, chia seeds will absorb the amount of liquid, so you get a more jam looking texture
rist nogle mandler af i oystersauce og kom på suppen for ekstra CRUNCH. Denne thaisuppe blev til på 10-11 minutter. I made this amazing thai soup in 10-11 minutes – I KNOW. 1) Cut the chili, garlic, ginger and lime leaves to small pieces 2) Heat up the olie oil in a pot and add the broth together with all the chopped spices 3) Quick fry the ingredients 4-5 minutes and add the water 4) Add the Tom Ka paste together with a big dash of fish sauce 5) Chop the Chinese cabbage, mushrooms, spring onions and the red pepper and add to the soup together with the bean sprouts 6) Boil for 6-7 minutes and season with fish sauce and coriander
Godt Peter har fri om ganske kort tid, og derfor vender snuden hjem mod bimsen og jeg, så vi kan nyde eftermiddagen med en kop kaffe og en lille fastelavnsbolle (eller to)I aften kommer den skønne Helene på kaffe'visit og catching up, så resten af eftermiddagen/dagen skal stå på lidt lektielæsning - vel at mærke efter en kop kaffe og endnu en fastelavnsbolle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.