Pastaen koges, så det passer i forhold til tilberedningen afkyllingebrysterne. Her til aften skulle det gå lidt hurtigt, da jeg i eftermiddags havde været på eftermiddagskaffe-besøg hos en veninde fra min studietid
S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Den opmærksomme læser på bloggen vil bemærke, at menuen denne aften ændrede sig en lille smule. Kyllingebryst med røget paprika og persille – peperonata on the side … Antal personer
(Bagetiden kan afhænge lidt af, hvilken form for fad du bager kyllingebrysterne i, da et porcelænsfad, kan være længere tid om at varme op end et metalfad - bare tjek at der kommer klar og ikke rød kødsaft ud)
Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk. Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk
Fold kyllingebrystet på midten og luk med en tandstik. Kyllingebryst á la saltimbocca6 kyllingebryster6 skiver parmaskinke6 skiver emmentaler1 bundt salvie6 tandstikkerHavsalt og peberOlivenolieLæg en skive skinke på bagsiden af hvert kyllingebryst. Steg kyllingebrysterne i 20-25 minutter til de er gyldne og gennemstegte. 6 kyllingebryster
Skær et snit halvvejs tværs igennem kyllingebrysterne på [. 3 kyllingebryster 250 g ricotta 1 fed hvidløg, finthakket 1 æggeblomme 6 store porrer 1 bdt timian 2 spsk smør Salt Peber Olivenolie Bland ricotta, æggeblomme og hvidløg i en skål. 3 kyllingebryster
Skær toppen af tomaterne og gem toppen som låg. Udhul tomaten (gem indmaden), pas på der ikke går hul i siden eller bunden af tomaten (jeg brugte en ske)
4 stk kyllingebryst steges ved mellem varme i længere tid , så bliver det saftigt og lækkert , aldrig høj varme. 4 modne tomater i tern 1/2 agurk i tern 400 g mozaralle Frisk mini 1 lille rødløg 3 spsk olie 1 spsk eddike 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning 4 stk kyllingebryst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.