1 økologisk
grøntsagsbouillon** = Urtekram produkt.Skær kyllingefileterne i små stykker og svits dem i en dyb pande eller en stor gryde. Skær squash, løg og champignon i mellemstore stykker, de må ikke være for små, og kom dem ned til kyllingen. Krydder retten med salt og peber. Når grøntsagerne er gyldne og kyllingen er færdig, slukkes der for blusset. Tilsæt rosiner og peanuts eller cashewnødder. Skær abrikoserne i mindre stykker og tilsæt dem i retten. Kom couscoussen i en gryde og tilsæt vand efter anvisningen på pakken. Bring det hele i kog og tilsæt grøntsagsbouillon. Hæld couscous og bouillonvand i retten, og lad den stå, indtil couscoussen er færdig. Så er retten klar til servering. Kommentarer & tipsLæs kommentarer, tips eller tilføjelser til overstående opskrift nedenfor og tilføj selv din mening.
Vend couscousmed stegte squash, kyllingog ærter. Tilbered couscous som angivet på emballagen. Varm olien på en pande og rist squash med presset hvidløg
Bland abrikos-og dadeltern i couscous sammen med pinjekerner. Skær abrikoser i mindre tern. Start med at blande couscous i en skål sammen med hvidvin og olivenolie
Retten er overhovedet ikke stærkt, den har bare en dejlig smag af kanel, bouillon og spidskommen, og så passer det super godt med de 'fluffy' couscous, kyllingen, persillen og de sprøde ristede mandler
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry med ris. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.