Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Denne cremede pasta er virkelig hurtig at lave og smager bare skønt. snit løg, hvidløg og porre fint. Svits bacon, løg, hvidløg og porre på i en sauter pande med lidt olivenolie
Top din suppe med stegt bacon ogporrer. Noget af fløden kan erstattes med vand hvis man ønsker). Hæl vandet med grøntsagsboullionen i kartoffelblandingen
Kom kyllingen i en tallerken, krydr det godt med salt og peber. Dæk nu løst med f. Mens kyllingen er i ovnen hakket løg og chili fint ogpersillen groft
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Skær porrerne i meget tynde skiver og fordel over laksen sammen med ærter. Krydr laksen med salt og peber og læg den på et stort stykke bagepapir i et ovnfast fad
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Smag til med salt og peber og server drysset medpersille. finthakket persille. Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.