Mange af os spiser brød til morgenmad, hvilket der ikke er noget i vejen med, men min erfaring er dog, at de fleste vælger det hvide brød frem for det fiberrige
Ikke altid til lige delt begejstring hos mine mandlige kolleger, selvom jeg nu vælger at tro, at det er kærligt ment, når de øffer over de lækre grønne retter de også kan vælge i mellem
Det antal koteletter du mener der skaltil – afhænger af hvor stort- eller småtspisende I er. Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Dejen skal være let og luftig inden den sættes til hævning. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
til frokost – eller som tilbehørtil alt hvad du ville kunne finde på at servere salat til. Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehørtil dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Champignon skal have længere end løg, så kom dem på panden først og tilsæt senere løg. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.