Caviar de Auberge (eller Aubergine creme) er et udmærket Low Carb alternativ som dip til grøntsags stænger, grøntsags chips eller hjemmelavet rugbrødschips
Ma Poules version af and sandwichen består ganske enkelt af et ciabattabrød smut med en eddikesyrlig sennep, lidt rucola og vigtigst af alt en masse confiteret andelår
Formes straks til boller, der sættes på bageplader. I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
"Hemmeligheden" er denlange hævetid. Bland salt, sukker og æg i. Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Bland smør, brun farin, kanel og muskatnød til fyldet
Disse på billedet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klarearbejdet
I så fald vil jeg gerne derop, når jeg forladerdette sted – be’ om). Lav imens remoncen. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.