oksekød, hvor hovedparten af ingredienserne, er lavet med hjælp fra den kære Santa Maria. oregano og Koriander og så resterne af Santa Marias fuldkorns Tortillas
Laksesnipper4 personer til frokost, 6 til tapas eller 2 til aftensmad1 pakke Santa Maria Tex Mex Tapas Quesadilla Bread200 g pikant flødeost200-250 g røget laks i skiverBasilikum til pynt Læg to quesadilla brød på et spækbræt og smør dem med et lag flødeost. 1 pakke Santa Maria Tex Mex Tapas Quesadilla Bread
½ kg groft uraffineret Atlanterhavssalt (Urtekram) 40 gr rosenpeber (2 breve fra krydderspecialisten) 30 gr hel fennikel (= 2 breve fra Santa Maria) 22 gr rosmarin (= 2 breve fra Santa Maria) 8 gr tørret basilikum (= 2 breve fra Santa Maria) 16 gr timian (= 2 breve fra Santa Maria) 4 spsk hvidløgsgranulat Blend alle ingredienser kort i en foodprocessor til en velduftende grov salt
købes i Kvickly) samt Green Curry Spice Mix fra Santa Maria (Kan også købes i Kvickly). - Kyllingen skæres i tern og krydres med Spice Mixen fra Santa Maria
Jeg vil gerne lige slå et slag for krydderiblandingen, da jeg er sikker på at den er anvendelig i mange sammenhænge, og samtidig har Santa Maria selv flere tapasopskrifter med den på deres hjemmeside
1 (stor) dåse kokosmælk (jeg foretrækker den økologiske fra Santa Maria). Pt. er der rigtig mange på min FB side som stiller spørgsmål til, hvordan man laver chaigrød
Jeg kjøpte ett glass fra Santa Maria - enkelt og greit. Red Curry Paste. - kan du lage selv, hvis du har hvitløk, rød chili, sitrongress, thailandsk chili, galanga, kaffir limeblader, fennikel, korriander og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.