Mos dem, rør med salt og juster konsistensen med lidt mælk. For jeg havde gemt en håndfuld af de lækre blade (de kan sagtens holde en uge i køleskabet, hvis de ligger i en plasticpose og er stænket med lidt vand)
Skræl og rens knoldsellerien og skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Forslag til servering kunne være en rørt hakkebøf med nye bønner
Rør grøntsagerne til mos, og smag til med salt, peber, muskat, hakket purløg – evt mere fedt. Men fx græskar og selleri kan med fordel tilberedes i egen juice
Virker mosen tør kan lidt mere smør tilsættes, synes man det bliver for fed kan noget af smørret erstattes med mælk, men smør giver det bedste resultat
Hæld vandet fra og kom smøret i sammen med mælk og parmesan, rør kraftigt med en gaffel til en dejlig moset konsistens, der må stadig gerne være lidt klumper i
Når de er møre hæld da vandet fra kartoflerne og smid smørret og godt med salt i kartoflerne sammen med mælken, tag nu en gaffel ogmos kartoflerne groft så der stadig er konsistens i kartoflerne
Hjemmelavet sukker dekorationerjeg fik den skører ide at lave små blomster, hjerter og stjernersom jeg så kan bruge istedet for de købte sukker kugler osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.