opskrifter med gulerødderrodfrugtervegetarisk. Fordi de får så meget smag fra hasselnød, feta og persille, behøver de heller ikke særlig mange krydderier
Når de først er bagt, bliver de bløde som smør og er lige til at smutte ud af deresskal. Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
I hvert fald, så er det blevet onsdag aften, og derskal en opskrift på på bloggen. Jeg skal også lige huske at give et shoutout til min mor, som faktisk laver mange af opskrifterne til bloggen
, til de er gyldne og møre. 2 persillerødder. 2 gulerødder. Skær grøntsagerne i grove tern og kom dem i et ovnfast fad med knust hvidløg, olie, vand og honning
Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
J. e. g. h. a. r. l. v. t. o. d. f. u. i. s. m. æ. k. n. b. ø. M. ,. R. (. 2. p. ). 3. 1. /. å. q. j. O. 4. %. K. F. '. D. C. S. y. c. H. B. 5. -. 6. 0. V. n g
Man skal bruge en blanding af kartofler, gulerødder, pastinakker, jordskokker – eller hvad man nu har og har lyst til - skåret i små tern og kogt næsten møre
Hvis du er i tvivl kan du tjekke med en stegegaffel, de skal være møre men have et fast bid. Rodfrugternetilføres både lidt sødt, lidt surt og hasselnødderne giver en smule fedme og knas
Tilsæt tamarien tilrødbederne. Men man kan behandle de dejlige rodfrugter på mange andre måder. Steg fx gulerødder, pastinakker, selleri og majroer sammen
Rens, skræl og skær alle grøntsagerne - løg, gulerødder, persillerødder, selleri og kartofler og bland det i et ovnfast fad med hvidl��g, chili,olie, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.