”perle”salat m. 200 g perlespelt, perlerug eller perlebyg. 100 g brombær (kan erstattes af friske hindbær eller blåbær – eller 50 g tørrede tranebær). 200 g perlespelt, perlerug eller perlebyg. 100 g brombær (kan erstattes af friske hindbær eller blåbær – eller 50 g tørrede tranebær)
Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig. Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
Som vegetar behøver man ikke undvære danskernes elskede frikadeller, bort set fra de selvfølgelig skal laves uden kød og det kan virke som en kæmpe udfordring i starten
Der er gået totalt perle i den. Det er altså et tilfælde at det blev perlehøne og perlespelt. Læg perlehønebrysterne i en stor frostposte og hæld marinaden ved
Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
Jeg havde endnu flere havtorn i fryseren, så hvorfor ikke prøve dem i en dejlig smoothie. Mange er muligvis ukendt overfor det lille orange bær, da det ikke vrimler med den i supermarkedet (de kan dog godt opsøges) og så er de meget sure, hvilket nok er for surt til nogen
Lad retten simre under låg – ved svag/medium varme i min. Svensk pølseret er en kendt dansk gryderet, som normalt består af kartofler og pølsestykker i en rød tomatsovs
– Frk. Ris, couscous, perle couscous, hvedekerner eller andet tilbehør du kunne have lyst til fx. 3 peberfrugter (gerne gul, rød, orange – de 3 kan man få i en pakke)
– Frk. 250 g perle couscous (store couscous). Hurtig at lave, lækker at spise. Mange har en tendens til altid at ende med kartofler, pasta eller ris som tilbehør til maden
Sous-vide er tidens helt store buzzword i diverse kogebøger og madmagasiner, men faktisk stammer ideen til sous vide fra slutningen af 1700-tallet og er fransk for "under vakuum"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.