Når jeg spiser ofte, hjælper detmig med, at mindskemin "sukker-craving". Cravingen kommer typisksnigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet iforbindelse med ynglingsserierne
Det passer bedst tilmin hverdag. Det holder. Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Salat kan smage rigtig godt. Især om vinteren og idettidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar tildet
Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet. Rul imensmarcipanen ud, og læg den herefter i en firkantet form - eks
Ristrugbrødetindtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado istrimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Og jeg mener virkelig CRAZYYYYY glad. Det har den mest fantastiskekonsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget ibetragtning af det er både glutenfrit, mælkefrit og sukkerfrit
Der er jo masser af sko af fake-læder på markedet, men ofte betyder fake-læder også dårligkvalitet. Husk som altid, at I kan findemig på Facebook og Instagram @thomaserex – og jeg er endda på Twitter (med samme navn), hvis der skulle være nogle af jer, der bruger det
Jeg fortrækker altid de koldpresset økologiskeolier, der kommer i mørke flasker, så olienikke harskner og et andetlilletips, olier må ikke få for meget lys eller høj varme, hvilket de ofte gør isupermarkederne, efter du har åbnet dineolier, så sæt dem på køl, det holder ikke bare på deres holdbarhed men også for smagen og bibeholdning af fedtsyren
Lægges på en ovn plade og Varmes i ovnen. 3 spsk pizzasovs , kan evt købes på glas. 80 g steg oksekød , med hvidløg , chili og salt. 30 g pizza ost40 g rød peberfrugt Oregano 5 skiver små pepperoni. 280 grader i ca 5 min ( forvarmet ovn ) Oksekødet og pepperoni , kan evt skiftes ud med kylling , salat og dressing. 5 skiver små pepperoni
Første gang, jeg så det her grydebrød, var på Kvalimad. Nu behøver man ikke længere, være ekspert udi bagekunsten og idiverse ælte metoder, for at bage sig selv, et rigtig godt brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.