I starten føltes dét at tage flere skridt utroligt krævende for pulsen – simpelthen af den årsag, at jeg kom til at løbe hurtigere i stedet for kun at stige i antal af skridt
Dethandlerom vaner og dethandlerom at overvinde sig selv, måske til at stå lidt tidligere op, måske til at forberede morgenmaden, måske til at komme ud og være aktiv
Så jeg havde egentlig afskrevet detsom en flygtig modedille. Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv
ad flere omgange. Lav saucen efter opskriften og så har du en lækker ingefærduftende wokret. Rør saucen sammen og lad stå ved stuetemperatur imens du snitter alle grøntsagerne og skærer kødet i strimler
å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. å. D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. f. p. u. V. B. b
Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado i strimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg). 1 avocado
Der findes mange varianter og forskellen fra almindelig kokosmel, som revet kokos jo kaldes i Danmark, kan du se på finheden af melet samt indholdet af fibre er langt højere og indholdet af fedt lavere
De havde arrangeret noget lækkert aftensmad ude fra, som vi hygge os med og så skulle vi vi nyde alle desserterne somafslutning – vi kunne næsten trille fra Århus til Hedensted, da vi tog derfra…
Men et nyt studie netop offentliggjort i lægetidsskriftet “Nutrition & Diabetes”, konkluderer altså, at sidder vi fast i sukker, fedt og salt fælden, så er der faktisk en vej ud, for vores hjerne kan lære at holde af den sunde mad (du kan læse om studiet her, hvis du vil vide mere)
Udseendemæssigt gavdet maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.