Butterchicken – Detindiske køkken har for længst vundet mit hjerte. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg det er en mand, der har opfundet de indiske retter for at holde kvinderne beskæftiget i køkkenet
Steg det hele under omrøring i 2-3 minutter (hvis varmen er for høj / det begynder at koge, vil saucen skille pga. 1Tilsæt tomat passata, salt og peber og lad det hele simre ved svag varme i ca. 1Tilsæt madlavningsfløde og lad det hele koge igennem i ca
Det sviner noget - yoghurten falder delvis af stykkerne - men det er helt fint. Bruger man en trækulsgril, får man lidt af røgsmagen ved, som giver en endnu dybere smag - men det går nu også fint uden
Cashewnøtt-trikset har jeg lært av meg selv, brukte detChicken Tandoori, i denne oppskriften her. - eller raskt er det ikke, men forberedelsene går raskt og den passer seg selv ♪♫
Vi lavede den i weekenden, og for første gang, brugte jeg ghee i stedet for smør. Kan også købes i Bazar Vest, Aarhus V i den Pakistanske / Indiske butik
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Placer kyllingebryster på et skærebræt. Ved hjælp af en skarp kniv, skæres slidser på tværs af kyllingebryst omkring 3/4 af vejen gennem kyllingebryst og pas på ikke at skære hele vejen igennem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.