DelDhal – en traditionel ret i det indiske køkken, som regel lavet med linser eller bælgfrugter. Jeg synes, at dhal er en fantastisk type ret, fordi den formår både at være let og frisk, samtidig med at den er varmende og sådan en ret, man virkelig kan hygge om, mens regnen står ned udenfor
Fremgangsmåde. Skyl linserne godt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner
Dhal med raita (4-5 pers). Dhal med raita (4-5 pers). Opskriften er lavet med inspiration fra Louisa Lorang - den var vidst med i Go' Appetit for nogle måneder siden
Efter at have plantet et stort bund hvide tulipaner i min favn og bebudet at de var fra den kommende arving, brillierede min bedre halvdel i aftes med en fantastisk version af den indiske Dhal
3 - 4 portioner. Brug resterne af de rodfrugter og kåltyper, du eventuelt har. i køleskabet. Du kan bruge alle slags kål, og alle slags rodfrugter til denne ret
Til aften lavede jeg en indisk dhal med pølser af lammekød, og det var virkelig vellykket. De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel
Chapati bliver i Inden serveret til gryderetter, som indisk dhal – en slags vælling af sædvanligvis linser som smages til med diverse krydderier, som f
Om lørdagen lavede vi to slags omega-3 rig morgengrød som stod og ventede på os i køleskabet søndag formiddag, stegte tre forskellige varianter af vegetariske frikadeller og kogte en ret lækker dhal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.