Svits løgene sammen med krydderierne et øjeblik. Vend chilierne og den friske koriander i og servér med naanbrød (som du finder opskriften på et andet sted her på bloggen – søgefunktionen er til for det samme)
DelDhal – en traditionel ret i det indiske køkken, som regel lavet med linser eller bælgfrugter. Denne dhal indeholder røde linser, kokosmælk og flåede tomater, chili og karrypasta
Til aften lavede jeg en indisk dhalmed pølser af lammekød, og det var virkelig vellykket. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme at have med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
Ris, basmati, måske stegt med krydderier. Opskrift indisk citron dhal, dal, røde linser. Bælgfrugterne bliver kogt til en vælling og krydres med forskellige krydderier
Den har en lækker cremet konsistens og giver dybde i retter. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen med noget andet
Et ravbrød kunne være lidt ligesom nogle whiskey’er og sågar snaps, som lagrer med rav. Den teknik giver ekstra tyk og sprød skorpe og det at man bruger en hvedeøl i stedet for vand giver en ekstra dybde til smagen i ravbrødet
Chapati bliver i Inden serveret til gryderetter, som indisk dhal – en slags vælling af sædvanligvis linser som smages til med diverse krydderier, som f
- Her udvikler smagen nuance og dybde. Så da min mor fortalte om en god opskrift på müsliboller med revet æble, måtte jeg straks ud i køkkenet og kreere en omgang boller selv
Cremet og utrolig lækker cheesecake med blåbærgele og friske blåbær. Hvis du hælder gelen voldsomt over fyldet, så kan du risikerer at gelen laver dråbeformet dybder i fyldet, og så bliver det ikke pænt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.