Hvad stiller man så op med en æske dadler. Det hele startede i “Stop madspildets navn” en december, hvor mindatter havde købt en æske dadler – men ingen kunne lide smagen
Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Tilbagetil kagen… Det eneste den kræver er faktisk en ske – og lidt planlægning, for selv om den sagtens kan spises samme dag, så er den i mine øjne (eller mund
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agar agar
Og nogen spiser det til aftensmad på særligt varme dage. I mindatters klasse laver de i dag koldskål i det fag, der har fået det fornemme navn Madkundskab
Det var min mor, der foreslog, at jeg skulle strikke en jordbærhue tilmindatter. Huen er strikket i rester fra min egen jordbærtrøje og min første jordbærhue, som ikke er her på bloggen, men som var strikket i samme garn
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkage til fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.