Skyd det nye år i gang med en dekadent hummersalat. Ønsker alle et lykkebringende 2012Salat med hummer250 - 300 gr baby spinat1 bundt frisk koriander2 avocado1 rødløg2 lime1 appelsin4 spsk sesamolie3 kogte hummer25 gr smør1 fed hvidløg1 lille rød chili1 spsk nigellafrøSkyl spinat blade
Bogen indeholder et par interessante afsnit om tyrkisk madkultur, som giver en god helhedsforståelse idet hun både beskriver det tyrkiske køkken i forhold til landets øvrige historie, samt hvilke traditioner som gør sig gældende i forhold til måltidet
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanske pandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
Jeg har også et TEFAL SINGLE ULTRA COMPACT vaffeljern til de traditionelle hjertevafler. Mit køkken er hverken stort eller nyt, men en dag drømmer jeg om et kæmpe køkken
Sommer og sol, samt graviditeter får til gengæld min eksem til at forsvinde igen. Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle om mit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
J. e. g. l. s. k. r. h. u. m. o. j. a. ,. d. i. t. y. n. p. v. æ. å. ø. f. w. H. /. c. D. b. T. S. 1. 9. I. (. 4. ). 2. 0. %. 5. 7. F. ½. K. B. 3. P. 6. e g
Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Ved servering skal du tage en tallerken eller skål med kogende vand ind. Du vælger selv om forårsrullerne skal serveres hele, skåret midt over så det minder om sushi eller om man selv skal samle dem ved bordet
Jeg mindes ikke at hverken Mormor eller min far rent faktisk lavede denne ret, men den bandt på mystisk vis min fars libanesiske madkultur sammen med min mormors danske, krydret med lidt efterkrigsminder - sådan opfattede jeg det i hvertfald
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.