Opskriften er oversat fra tysk. Her den anden dag - fik vi pizza ala Dukan. ) De var nogle choko-kager med fromage frais i(med banan aroma) og nøj det var godt (selv min mor blev nysgerrig efter en opskrift) - så selvom lagkagen lokkede, så var der ingen af os der rørte den eller de nybagte boller
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Egentlig havde min mand og jeg planlagt at hoppe med på den her Dukan kur fra i går, men kom så i tanke om, at det nok ikke var helt realistisk med en pinse i sommerhuset liggende lige om hjørnet
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Varm olien op i en dyb pande. Svits nu løg, hvidløg og chili (f. eks. habanero). Efter et par minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen, og det hele vendes godt sammen
Inspireret af newyorkerbyheart der lavede kylling gordonbleu med asparges og div. andet, så tænkte jeg, at nogle af dem kunne bruges til at rulle ind i mine gordonbleu
Opskriften på min pesto finder du bl. Derfor gik jeg i køkkenet og eksperimenterede med en sund udgave af kylling gordonbleu, men med mere smag og selvfølgelig meget sundere
S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. -. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
S. t. a. d. i. g. p. å. D. u. k. n. ,. m. e. o. s. h. v. 1. 0. 2. l. r. f. ø. y. I. æ. -. M. 3. j. b. 4. V. O. c. ". (. ). /. 5. H. F. G. è. L. T. 6. P. t g
Cordon bleu – eller gordonbleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.