V. a. r. p. å. b. e. s. ø. g. h. o. m. i. n. v. d. f. t. ,. u. l. æ. k. j. T. y. -. ). S. c. D. *. O. w. (. 1. 5. I. 2. 3. 0. F. N. P. /. H. C. 8. L. B. "
Ælt (rør) dejen godt sammen i et par minutter og dæk den da til med husholdningsfilm. - et perfekt morgenmadsbrød Og hvad passer mere perfekt ind, end nybagte durumboller fra morgenstunden af
Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar. Græskarsuppe med ingefær og kokos eller få alle vores opskrifter med græskar her
Ristet græskarkernermed flagesalt. Det er lidt noget snask, at få kernerne fra det travlede græskarfyld, men hvis du skyller med rigeligt vand, så går det noget lettere
Start med fordejen. Durumboller15 stksDu skal bruge. Fordej. 2 dl vand5g gær350g durum melGrunddej. 45g gær3dl vand1½ tsk salt2 tsk sukker2 spsk olie200g durum melSådan gør du
Det hele er toppet med ristede, saltede græskarkerner. Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Her har jeg kombineret den fugtige squash medgræskarkerner og stenformalet hvedemel. Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at jeg er vild med hjemmebagt brød og meget glad for surdej
Rist græskarkerner af på panden sammen med lidt salt. Løgene skal langsomt blive gyldne og karamelliserede, i takt med at vandet fordamper, og sukkeret i løgene karamelliserer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.