Jeg har altid troet at hjemmebagte brød hurtigt blev tørre og kedelige. Tilsæt salt og mel og rør. Det er jo faktisk ikke særlig svært at bage sit brød selv
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Det er vigtigt at ælte dejen godtog længe. Så en pludselig indskydelse, oget mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bagerietog nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. ), så rugmel- og kerner står ikke på hylderne som basisvare i den forstad til Melbourne, vi befinder os i
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Ved at blende frø, mandler, nødder og kerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød
Pensl brødetgodt med olie, drys med salt og rosmarin. Brødet er super nemt og kan laves inden for ca. I dag skal jeg til påske frokost, så der bliver nok også rigelig med mad
Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland detgodt, dæk med husholdningsfilm oget klæde. Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad
Tilsæt surdej og salt, og bland godt. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brød med to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
Jeg kommer gerne lidt hasselnøddekerne i, da det ser godt ud, og smager skønt. Vi har dogfundet denne opskrift på et lækkert brød, som stiller vores lyst til rugbrød, og så er det nemt at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.