Hæld vand i en skål, tilsæt tørgær, og pisk det ud i vandet. 15 dl emmer mel. + 1 dl emmer. Bland alt melet (16 dl emmer + 6 dl hvede) sammen. Hæld de 2 dl mel du stillede til side ud på bordet, og ælt nu brødet med dine. Form 4 brød, og vrid dem som en karklud, det giver en flot
J. e. g. r. p. å. b. s. ø. i. d. t. S. n. j. y. k. h. o. m. f. æ. l. a. ,. v. Ø. u. (. K. c. A. x. ). D. M. P. H. -. F. /. B. C. ". 2. 1. 0. I. 5. 3. 6. R. 4. T. L. Æ. N
Jeg beklager lidt for det her oplæg, fordi det faktisk bryder mine principper om bloggen lidt. Ølandshvede er ikke så studievenligt, som det almindelige hvedemel, og derfor kommer du nok ikke til at lave det her brød selv
J. e. g. h. a. r. n. o. t. ø. l. d. s. v. m. ,. j. k. b. u. p. f. å. æ. i. F. y. M. B. -. S. D. /. c. H. O. ). Ø. (. 1. 5. 3. 0. 4. K. R. Æ. 2. 8. ". L. U. V. N. I. T. C. w. 9. 6. ½. E. G. ) g
Nye lækre asparges svøbt i bacon og bagt i ovnen. Velbekomme og mums, siger jeg bare. Squashene vælter frem i haven, og det frister til at bage en squashkage
Her får I min bedste opskrift på den klassiske kage, som emmer af tryghed og hygge. Jeg tror kagen har haft en plads i stort set alle danske hjem – i hvert fald har jeg også fået den serveret hos min svigerfamilie mangen en gang
Der findes iøvrigt en række melblandinger som er helt fortrinlige, for eksempel Irma’s Bruserboller med goldblume, hallandshvede ogemmer er rigtig god, ligesom AMO’s egen Vinjett heller ikke er så dårlig endda, da der bl
Det er en grød, der passer utrolig godt til de koldere efterårstider, men som på samme tid ogsåemmer af forår, da den er forholdvis frisk med asparges og citron
I det her brød bruger jeg perlerug og hel emmer, men du kan sagtens nøjes med en af slagsne. Når man bruger store kerner og ofte også knækkede kerner er det vigtigt at kernerne får lov at bløde lidt op, da man ellers knækker sine tænder på sit ellers lækre og indbydende brød
Da snakker vi selvsagt om pølser med skikkelig kjøtt og reale smaker. Når Matbloggsentralen så utfordrer til pølsekonkurranse med en reise til New York som premie, trengte jeg dermed ingen ventepølse
Emmer er en svært gammel kornsort og er forløperen til spelt. Emmer fås blant annet fra Holli Mølle. Pizzabunn laget med søtpotet og egg fremfor hvitt mel og gjær går herved inn i oppskriftsboka med favorittstempel
Den emmer af efterår og hygge. Vi har haft den dejligste sommer, men jeg har det faktisk også helt fint med, at det er blevet lidt koldere, mørkere og med mulighed for flere undskyldinger til hygge indendøre
Smagen af kål er yderst diskret og det emmer i stedet af en varm, krydret karry og ingefær. Med spidskålens milde, milde smag og mine forsøg med forskellige retter såsom
Tilsæt spelt/emmer melet og rør det ud i vandet også. Men smagen, konsistensen og skorpen er perfekt. De små lufthuller gør, at brødet bliver sprødt hele vejen rundt – og formene holder styr på den bløde dej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.