V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
D. e. n. 2. 4. a. u. g. s. t. 0. 1. l. v. d. j. i. æ. o. m. h. b. p. k. ,. M. E. N. f. r. H. ø. å. y. I. 3. 5. /. F. 8. P. x. 7. c. J. V. K. B. T. L. -. S. t g
Der har i længere tid været lidtstilleher på bloggen. Men da jeg desværre for tiden ikke har en eneste bageform i huset, gik jeg derfor på jagt i det lille køkken efter både mulige "bageforme" og ingredienser tillidt bagværk
400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på
Næsten morgen blander du de resterende ingredienser i skålen. 1. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Dagens ret er en lun kålsalat og med lidt ændringer, kan den sagtens bruges som fyld i en pandekage. Det er Pandekagedag i dag - og så har jeg ikke engang en spændende pandekageopskrift til dig på bloggen i dag
Steg spidskålet på en stor pande med olivenolie ved høj varme i et par minutter og tilsæt så æbleeddike og lidt salt og steg videre i et par minutter, så spidskålet er lunt men stadig har bid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.