Enebærgryde
Drop slankekuren
Drop slankekuren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Personer
  • 2 dl madlavningsfløde
  • ¾ dl cremefraiche
  • 1 spsk hvedemel
  • Kulør
  • Salt
  • Peber
  • 1 kg kartofler
  • ½ dl minimælk
  • Salt
  • Peber
  • ½ dl, til hvis sovsen bliver for tynd), cremefraiche samt salt og peber.Skru ned forvarmen, når enebærgryden koger, og lad den simre i ca. 45 minutter under låg.Skræl kartoflerne, skær dem i små stykker, og kog dem møre i usaltet vand.Mos kartoflerne, og pisk margarine og mælk i.Smag til med salt og peber.Rør evt. melet ud i den halve dl fløde, eller tilsæt fløden uden mel, alt afhængig af sovsens tykkelse.Tilsæt kulør, og smag til.Servér den varme enebærgryde med kartoffelmosen og syltede agurker.
  • 4 personer

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.