½ dl,
til hvis sovsen bliver for tynd), cremefraiche samt salt og peber.Skru ned forvarmen, når enebærgryden koger, og lad den simre i ca. 45 minutter under låg.Skræl kartoflerne, skær dem i små stykker, og kog dem møre i usaltet vand.Mos kartoflerne, og pisk margarine og mælk i.Smag til med salt og peber.Rør evt. melet ud i den halve dl fløde, eller tilsæt fløden uden mel, alt afhængig af sovsens tykkelse.Tilsæt kulør, og smag til.Servér den varme enebærgryde med kartoffelmosen og syltede agurker.
I. o. n. s. d. a. g. h. v. e. i. m. b. k. t. C. r. f. æ. l. p. E. j. u. ,. y. M. J. å. O. K. -. (. ). N. c. 2. D. 1. 8. %. ø. 5. 0. 3. F. L. z. B. 7. S. ½. 4. +. T. R. P. V. H. Z. é. 6. w. ) g
Jeg havde købt en pakke svinetern da de var på tilbud i Bilka, men jeg vidste ikke hvad den skulle bruges til, så jeg spurgte de gode debattører på Jubiis debatforum og der var stor enighed om enebærgryde
Eller enebærgryde eller mørbradgryde. Alle elsker kartoffelmos og jeg mere end nogen anden. Min livret er ganske enkelt alt, hvad der kommer med kartoffelmos
Enebærgryde – De glade 60’ere. Enebærgryde – Enebærgryde har højst sandsynligt sneget sig ind i danskernes hjerter i 1960’erne, hvor gryderetter var det helt store hit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.