Engelskebøffer fra Mariannes kvæg, den vanlige lækre grønkålsalatog kartofler med æbler og bladselleri ca 600 gr små kartofler2 rødløg i både5 stængler bladselleri, snittede2-3 syrlige æbler i store terninger3 fed hvidløg, fintsnittede1-2 kviste frisk timianlidt olivenoliesalt friskkværnet peberhakket persille eller timian Vask kartoflerne, skær dem i halve
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Her er en super nem og lækker opskrift på seitan bøf. Her har jeg vist et par bøffer og nogle strimler som egner sig perfekt til pitabrød eller lignende
Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
Bøf med ovnbagt asparges og gorgonzola2 bundter grønne asparges150 gr gorgonzola3 spsk olivenolie1 spsk hvid balsamicoBræk enderne af aspargeserne og skyl dem. 6 bøfferPeberOlieHavsaltKrydrbøfferne med peber og pensl med olie. Lad bøfferne trække i 10 minutter. 6 bøffer
Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Her er så en anden smagssammensætning i form af engelsk morgenmadtallerken. Da jeg lavede min bog Hæklet hurtigmad, tænkte jeg på at opskrifterne sagtens kan bruges på kryds og tværs, således at man skaber nye variationer af "retter" end dem, der blev vist i bogen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.