Vi startede med at lave en base, altså en vaniljeis, kører den i ismaskinen, putte den i fryseren et par timer, tage den op, og lad den tø lidt, indtil at man kunne røre den rundt, og så kom jeg groft hakket chokolade og mandelkrokant (a la brændte mandler) i
Pynt med litt sitronmelisse. Vaniljeis. Du kan gjøre retten litt mer spennende med å lage din egen is. Pisk kremfløten stiv og bland den med eggedisisen
med hakket pistacienødder og frysetørret hindbær. Og pynter medmed friske hindbær. 1 L Vaniljeis (gerne italiensk) – Har du tid og overskud, lav da evt. 1) Dåsen med den kondenseret mælk kommes uåbnet ned og småkoge i en gryde med låg i 4 timer. Det er vigtigt, at dåsen hele tiden er helt dækket med småkogende vand i de 4 timer – både for at alt mælken bliver til karamel men også for at undgå dåsen eksploderer. 1) Chokoladen hakkes og smeltes sammen med smøret over et vandbad eller meget forsigtigt i en gryde. 3) Sukker-/æg blandingen vendes sammen med chokoladesmørret. 8) Pynt som du ønsker med dulce karamel og evt
B. a. g. d. i. n. e. s. m. å. k. r. æ. h. u. ,. b. f. l. t. v. D. o. p. M. ø. J. j. F. O. T. L. A. R. S. N. E. K. 2. 9. 0. 1. 3. Æ. H. U. V. I. y. 7. P. (. 6. -. ). 8. c. 5
N. u. h. a. r. j. e. g. l. i. t. 8. 0. '. f. p. m. n. d. v. ,. o. s. å. b. y. J. w. k. æ. ø. ". -. D. (. 4. ). 5. 3. ½. 1. c. 2. V. S. L. B. H. 6. 7. P. é
J. e. g. r. m. t. l. a. d. f. o. B. n. &. y. '. s. i. ,. c. k. å. æ. p. D. 2. 0. b. -. u. j. v. 1. ø. (. ). 5. /. 3. 4. M. C. S. T. 8. P. R. h. N. L. A
kagen medvaniljeis. Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.