Vaniljeis med Nutella125 gr sukker½ dl vand6 pasteuriserede æggeblommer1 vanijestang5 dl piskefløde6 spsk Nutella8 ispinde-forme (Rice)100 gr mørk chokolade100 gr hasselnøddeflagerKog sukker og vand til det bobler, men det må ikke tage farve
Vi startede med at lave en base, altså en vaniljeis, kører den i ismaskinen, putte den i fryseren et par timer, tage den op, og lad den tø lidt, indtil at man kunne røre den rundt, og så kom jeg groft hakket chokolade og mandelkrokant (a la brændte mandler) i
Lad desserten køle af i 5 minutter inden den serveres sammen med en god vaniljeis. Line har godt nok allerede været der med en opskrift på vores lille kreation fra i mandags, men her kommer den lige igen
B. a. g. d. i. n. e. s. m. å. k. r. æ. h. u. ,. b. f. l. t. v. D. o. p. M. ø. J. j. F. O. T. L. A. R. S. N. E. K. 2. 9. 0. 1. 3. Æ. H. U. V. I. y. 7. P. (. 6. -. ). 8. c. 5
1 pakke isis vaniljeis (800 ml/400g). 1 pakke isis vaniljeis (800 ml/400g). Til 4 pers. En lækker dessert som er rig på protein, og skåret godt ned på kulhydrater og fedt
N. u. h. a. r. j. e. g. l. i. t. 8. 0. '. f. p. m. n. d. v. ,. o. s. å. b. y. J. w. k. æ. ø. ". -. D. (. 4. ). 5. 3. ½. 1. c. 2. V. S. L. B. H. 6. 7. P. é
J. e. g. r. m. t. l. a. d. f. o. B. n. &. y. '. s. i. ,. c. k. å. æ. p. D. 2. 0. b. -. u. j. v. 1. ø. (. ). 5. /. 3. 4. M. C. S. T. 8. P. R. h. N. L. A
på køkkenbordet nydes med en kugle vaniljeis til dessert. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.