i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. I. H. a. r. l. g. e. h. f. t. n. 4. d. o. b. p. w. c. k. m. å. j. u. s. v. -. ). S. æ. ø. R. A. W. C. K. E. O. /. 2. 7. J. G. F. T. M. Æ. N
Dyp en spiseskeidet varme fedtstof og form frikadellernei hånden. Læg alle ingredienseri en skål og rør farsen med håndmixeri cr 3 min. Stilkødetikøleskabetiminst 15 min. Steg frikadellerne cr 4-5 på hver side. 500 g hakketsvinekød. 1 knivspids peber. 1-2 finhakket løg
Det her indlægvirker måske lidtmalplaceret… Lakridssmåkager. - Ja, men så er detheldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med etlillekick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
De så både lækre og indbydende ud, og jeg så straks en mulighed for at hoppe ikøkkenet. Faktisk valgte jeg at tage udgangspunkt iminespidskålsrösti, og så gikdet ellers der ud af
Med to børn som skiftestil at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vipludselig halvvejs indi december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Æggene tilsætteset ad gangen, yoghurten røres i. Tryk frostingen ned ispidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten
I går kom Bondemanden ind med en skat, han havde fundet ude ifyrrummet. Uoriginalt – uden pynt og glimmer – men med den dejligste koncentererede smag af bagte æbler under et sprødt og sødt låg
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserneikøleskabet, så bliverdetfaktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Tre slags flødeboller med Lakridsskum, hindbærskum og vaniljeskum - lavettilmin fødselsdag. Pyntet med frysetørredepulveriseredehindbær, chokolade- og tivolikrymmel
Normalt er en af ingredienserne sesamfrø, men jeg havde kun en lille slat tilbagei posen, så de blev udskiftet med nogle af de hasselnøddeflager jeg havde liggendei bunden af skuffen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.