Efter at have set disse lækre æg her måtte jeg i sving. ------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter introduktionen til vores tur til Umbrien, så er det nu tid til lidt mere derfra. Sagen er nemlig den, at jeg havde allieret mig med min kære far mht
Den ubetinget største portion spaghetti vongole jeg nogensinde har lavet. Den ene dag i vores tid i Umbrien lavede vi spaghetti vongole af de lækreste små muslinger
Sidst vi aflagde Nerja et visit besøgte vi “Den Hvide By” Frigiliana, som ligger oppe i bjergene ca. Her fik vi faktisk de bedste tapas på turen – vel at mærke på en restaurant som var ejet af hollændere
Heldigvis passede det perfekt med at sætte det nu marinerede kød i ovnen. våd j-dag. Det kan være en god ide lige at tjekke lidt til kødet engang imellem, og også sikre sig at der stadig er vand i bradepanden
Som beskrevet i det foregående indlæg her på bloggen, så var det ikke overdrevet brug af restaurationer, som blev kendetegnende for vores lille tur til de varme lande
Jeg har væretmeget glad for forløbet hos Christina. Mit mål var at få en mere balanceret kost, så jeg ikke den ene dag spiser næsten ingenting og andre dage alt for meget
Var så svine-heldig at min mor havde købt en flot nakkefilet til mig, som jeg kunne "øve" mig på. Her til morgen startede jeg så med at hive fileten ud af køleskabet
Jeg som sagt ikke det stort og vilde natur-mennesker, men ligegyldig hvad kan man ikke undgå at blive en smule fascineret af naturen og hvor meget den fylder her i landet
En ganske nem wok-ret med masser af grøntsager og smag og UDEN kokosmælk. Jeg må indse at den her blog ikke rigtig kører for mig… Sidste indlæg var for over en måned siden, ikke lige det der var intentionen
Jeg som sagt ikke det stort og vilde natur-mennesker, men ligegyldig hvad kan man ikke undgå at blive en smule fascineret af naturen og hvor meget den fylder her i landet
Den er supereksotisk og minder mig ufatteligt meget om da jeg var på Jamaica. Opskriften stammer oprindelig fra en juice-smoothie-bog, men som jeg har lavet lidt om i
Jeg vil ikke gå i detaljer med alle smagsindtrykkene da det ellers bliver etmegetlangt indlæg. Meget anderledes og sjovt at prøve, ikke en ret jeg nogensinde selv kunne have fundet på
Jeg har sammen med veninde planlagt at vi i ferien skulle lave hjemmelavede hot-dog-pølser efter opskrifterne i det forrige "Mad og Venner" hvor der var et helt gourmethot-dog-tema
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.